Maptun Performance

About Maptun Performance

Workshop

MapTun Performance är numera en fullserviceanläggning för seriös Saabtuning. Istället för att anlita underleverantörer där kvalitet, leveranstider och möjligheterna till specialanpassning sällan möter våra och våra kunders höga krav gör vi numera det mesta "in house". Vi erbjuder allt från enkla motorrenoveringar till mycket avancerade specialbyggen där såväl bottendel, topp och växellåda är helt skräddarsydda efter kundens unika behov. Vi har numera en fullutrustad verkstadsanläggning där vi utför allt från enkla servicearbeten till fullständiga ombyggnationer, inkl. motor- och transmissionsbyten och platsbyggda speciallösningar. Verkstadsverksamheten är inte MapTun Performance huvudsyssla, utan en förutsättning för att kunna tillhandahålla professionell och högkvalitativ tuning av Saab. Vårt dagliga arbete med moderna Saabar gör dock att vi kan dessa bilar innan och utan, ofta på ett sätt som en märkesverkstad som bara emellanåt ställs inför en del av de felsökningssituationer som vi nästan dagligen arbetar med inte kan matcha. Utöver fräscha lokaler, personligt bemötande och en ständig ambition att ge våra kunder det där lilla extra har vi alltså en svåröverträffad teknisk kompetens och kunskap om Saab.

Our history

MapTun har sedan starten utvecklats från ett litet företag, specialiserat på utveckling av uppgraderad mjukvara till Saab, till att idag vara ett fullserviceföretag inom tuning. Omsättningen har ökat dramatiskt de senaste åren, vilket har möjliggjort investeringar i lokaler, teknisk utrustning och kompetent personal. Utöver marknadsledande mjukvaror erbjuder vi idag allt från verkstadstjänster till avancerade motorbyggen, växellådor och ett komplett sortiment hårdvarukomponenter till ett flertal bilmärken. De senaste två åren har vi ägnat mycket tid åt utveckling av uppgradering av Saabs revolutionerande BioPower-modeller, liksom efterkonvertering av nyare Saabar till etanoldrift. Med den kompetens vi idag besitter inom etanoltrimning drar vi oss inte för att kalla oss själva "MapTun - etanolspecialisten"!

Research & Development

Våra kräsna kunder har under årens lopp vant sig vid att våra mjukvaror levererar marknadsledande prestanda, körbarhet och tillförlitlighet. Orsaken till det är enkel, vi lägger oräkneliga timmar på forskning, testning, mätning och utvärdering. Till skillnad från många av våra konkurrenter utvecklar vi inte bara alla våra mjukvaror själva. Vi utvecklar dessutom våra egna gränssnitt för att modifiera bilens mjukvara snarare än att använda oss av köpta tuningverktyg som de flesta av våra konkurrenter gör. På MapTun tror vi helt enkelt inte på att ta genvägar. Vi vet att vårt företags framgång och värdet av vårt varumärke beror på vår förmåga att överträffa våra kunders högsta förväntningar, inte bara rent prestandamässigt utan i alla avseenden!

Copyright © Maptun Performance AB
Privacy Policy
SAAB Original   FacebookGoogle+Youtube